Ni som lever med psykisk ohälsa vet vad jag menar med en natt för helvetet. Tyvärr har jag haft allt för många sånna nätter den senaste tiden. Oavsett hur trött och är så går det inte att somna, det spelar ingen roll. Tillslut blir man bara knäpp. Eftersom jag jobbar också blir det rätt problematiskt. Hur mycket jag än vill jobba så går det inte efter sånna nätter. Panikattacker och ingen sömn, det lägger sig i huvudet tyvärr oavsett jag vill eller inte. 

Jag fick kanske två timmars sömn då mellan 18 igårkväll och 09 nu på morgonen. Det säger ju allt. Dessa två timmarna är inte efter varandra heller. Om jag väl lyckas somna så vaknar jag kanske tjugo-trettio gånger per natt så någon regelbunden sömn går inte det heller. Ska tillbaka till läkare om en vecka för att justera mina mediciner och jag hoppas på gud att det blir bättre då. 

Idag gick jag allafall upp vid nio eftersom jag inte tyckte det var lönt längre. Lagade mig proteinpannkakor tillsammans med en smoothie gjord på grekisk yoghurt, avokad, banan och protein. Tänkte äta lite i sängen, kika på någon serie och sedan läsa om Thereses bok Ibland mår jag inte så bra. Jag läste ut den på en dag i somras och tyckte den var galet bra. Eftersom jag idag står i det läget jag gör kan det vara bra att läsa om den och påminna sig själv det enda och andra. En sak har jag säkert allafall. Jag ska inte lämna sängen idag. 


(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress