Godmorgon! Har precis suttit på altanen och käkat min goda frukost som ni ser på bilden nedanför. Det är tredje dagen som jag är hemma från jobbet på grund av dessa nätter utan sömn och som leder till attacker. Jag orkar på riktigt inte mer. Jag fick ju ut en ny medicin för tre veckor sedan och han sa att sömen ska bli bättre direkt. Har den blivit något bättre!? Nej!. Det spelar ingen roll hur trött jag är eller hur sent jag går och lägger mig. Jag somnar inte. Och dessa nätter jag somnar så vaknar jag upp till trettio gånger per natt.
 
Tur då att livet på läktaren finns som jag lyssnar på varje dag. Det är så mycket som hänt sen deras podd startade så jag har börjat om från början för att lyssna på hur mycket som hänt den närmsta året. Älskar verkligen allting som har med den podden och tjejerna att göra. Om ni inte har lyssnat på något avsnitt så rekommenderar jag varmt att göra det. Det är Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Dahlström som driver denna podd och det bästa med den enligt mig: det är att den är så fri och att dem både är allvarliga och skämtsamma på samma gång. 

 
Netti Starby

Låter som en bra podd! :-D Kramis

Celine

Måste börja lyssna på den där podden! Har hört så mycket bra om den!

Alice

Tack för tipset om podden!

Dixi Wonderland

Har helt missat den podden, tack för tipset :D

Emma Engström

Måste ju verkligen kolla upp den podden! <3

Linn

Känner igen mig så väl! Hade också sååå svårt med sömnen innan men har äntligen hittat rätt medicin för mig så nu får jag äntligen sömn igen. Kunde gå dagar utan sömn innan, det är så hemskt!

Älskar livet på läktaren och Maja & Sanna mer än något, finns inget som gör mig så glad som dom, bästa podden!! Stor kram på dig finis<3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress