Tisdag och semester mitt såhär på hösten. Det kunde inte komma mer lägligt faktiskt. Förra veckan var jag sjukskriven pga min psykisk ohälsa som kaosar lite för mycket nu. Försökt att komma på banan och sätta lite rutiner dessa veckorna som jag fått ta hand om mig själv. Lagt om kosten så att jag ska kunna klara av både träning och vardag. Många av er vet att mitt mål är att nå ner i vikt och bli starkare i mig själv, därav en stor del av denna kostförändring. Just nu så känns det bättre och lättare än förväntat men det kommer ändå ta ett par dagar att vänja mig samt att komma förbi de dagar som brukar vara värst för mig. Efter tre-fyra dagar då sötsuget kommer tillbaka. Har bra folk umkring mig denna gången som pushar på. 

Imorse begav jag mig ut i regnet för att köra ett benpass med min PT. Det kändes helt okej. Inget mördarpass men helt klart godkänt. Det bästa med att träna nu när jag är hemma är tiden jag har efteråt att faktiskt kunna ägna mig och göra mat, kunna planera mina måltider och ha färidgt. Det gör en enorm skillnad. Det går bra nu. 

Ska spendera resten av dagen på stan en stund och köpa hem lite behövande saker nu till hösten, samt boka tågbiljetter till Stockholm. Åker upp nu på lördag igen och stannar en och en halv dag ungefär. Blir mycket åkande nu de sista matcherna, men jag älskar det!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress