16 oktober 2018

Vad händer i Höst?

Vardag

Jag trodde inte det skulle hända så mycket i höst, men de närmsta veckorna är fullbokade vilket på ett sätt ändå känns skönt. Tänkte berätta för er vad som kommer hända den närmsta tiden framöver. 

21 Oktober: Derbysöndag och en 20 timmars resa upp till Stockholm och tillbaka. Sista derbyt för i år och det kan man inte missa. Speciellt inte nu i Guldyran. 

27 Oktober: Konsert med mamma här i Halmstad. Bjudit med henne på Per Gessle (halmstads stolthet) som spelar på arenan. Längesen vi gjorde något tillsammans så tar med henne hit under kvällen. 

2 November: Konsert återigen fast i Göteborg denna gången. Ett av mina favoritband från Finland spelar sin enda Sverigespelning denna dagen. Nightwish med Pappa och hans bästakompis. Längtar något otroligt att få uppleva dem live. 4 November: Upp till Stockholm för årets sista hemmamatch. Oavsett att orken kanske inte finns där psykiskt så är det sista hemmamatchen på ett halvår. Det får man bara inte missa. Kommer bli tomt de närmsta månaderna att inte åka till Stockholm varje helg och inte träffa alla vänner man möter endast på fotbollen. 

10/11 November: 
På lördagen åker jag upp (!?) till Kalmar redan för årets sista match och där även Lennarts Pokal ska lyftas. Det kommer förhoppningsvis att bli den bästa helgen på året då nästan hela kompisgänget åker dit och ska träffas en sista gång. En sista resa i år innan all mitt fokus ligger på lägenheten som jag flyttar till i April.

2 December:  Första Advent!

24 December: Julafton! Mer behövs inte sägs

Tänkte även försöka klämma in någon konsert under December månad då denna Donnan nedanför åker ut på höstturné. Inget bestämt utan det får bli sista minuten dit jag känner och pengarna räcker till. Om ni inte fick uppleva Större under sommaren så rekommenderar jag varmt att åka på någon av stoppen i höst. En galet bra konsert som även kommer finnas på några av de bästa nattklubbarna i Sverige. En utekväll med tjejgänget? Rekommenderar detta varmt. Ingen människa får mig på så bra humör som Molly. 

 
 

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress