Hallå där och välkomna till min nya hemsida. 
Meningen är att jag ska uppdatera er så mycket som möjligt om mitt liv, min karriär, och allt som rör min vardag. Många av er har säkert följt mig på sociala medier ett bra tag, men det finns säkert några nya läsare som landar in här. Därför tänkte jag snabbt berätta lite om mig, vem jag är, vad jag brinner för samt vad ni kommer att få läsa om här på hemsidan. 

Jag är vanlig 21 årig tjej som bor i sommarstaden Halmstad. Var tvungen att skriva sommarstaden eftersom det inte händer någonting här under vintrarna, utan det är endast på somrarna det finns lite liv här. Jag jobbar till vardags på chark, men det som jag brinner mest för är att fotografera konserter. Under somrarna, samt fåtal gånger under vinterhalvåret åker jag runt i Sverige där artister och skivbolag hyr in mig för att fotografera. Detta är något som jag arbetat med sedan jag var femton år, men som utvecklats till något mycket större under de senaste två åren. Jag har åkt runt med Rix Fm Festival under två sommar i rad, Diggiloo och även fått fotografera för bland annat Lisa Ajax, Albin Johnsén, Molly Sandén samt Mariette. Kanske ser ni mig i något dike runtom vårt avlånga land i sommar. 

En annan sak som jag försöker arbeta flitigt med på sociala medier är kampen emot ideal, det perfekta livet på sociala medier samt ungdomars självkänsla. Jag vet att många som läser detta kan hålla med om att sociala medier, och att vara ungdom idag är tufft. Det handlar om att visa upp våra perfekta liv och jämföra sig med andra. Jag inspirerar och hjälper er, men även mig själv genom att försöker gå ut med att det handlar inte om att se så perfekt ut som möjligt, att se ut som media speglar att den perfekta människan ska se ut eller att vara dagens ideal. Det är viktigt att lämna ideal och samhället bakom oss och fokusera på vad vi själva verkligen vill och vem vi vill vara. Du ska bli accepterad för den du är och du DUGER som du är oavsett kön, sexualitet ellerkroppstyp. Det är modigt att sticka ut. Våga vara dig själv och tro på det du strävar mot. 

Ni kommer även få se en del träning och hälsa eftersom jag försöker bättra mitt liv och bli mer hälsosammare på alla sätt och vis. Det handlar inte bara om att välja rätt kost, utan väldigt mycket psykiskt. Även fotboll; mitt liv består väldigt mycket av fotboll. Inte att spela, utan att åka och titta på mitt liv. Känslan, familjen och all den kärlek. Det är svårt att slå. 

Detta är lite om mig. Egentligen en helt vanlig 21åring som försöker hitta rätt i livet. 
Hoppas ni kommer läsa visare. 
Puss